Affiliate programma

Help mee aan de groei van de rock en metal in Nederland

  • Ben jij een professional in de rock- en metalmuziek en werk je regelmatig met artiesten?
  • Werk jij ook hard aan de doorbraak van het aanstormend talent waarmee je samenwerkt?
  • Vind je dat de artiesten in jouw netwerk een extra steun in de rug kunnen gebruiken?

Meld je dan vandaag nog aan voor ons affiliate programma. In ons programma bieden we jou namelijk de mogelijkheid om jouw klanten een flinke korting te geven op de productie van hun muziekvideo.

Hoe werkt het?

Als affiliate partner ben je bevoegd om artiesten in jouw netwerk maar liefst 25% korting te geven op de productie van een muziekvideo. Omdat jij actief meewerkt aan de groei van de rock en metal in Nederland belonen we jou namelijk in ons affiliate programma met 10% commissie op elk afgerond project dat via jou bij ons is binnen gekomen. Daarmee bied je niet alleen de artiesten onder jouw hoede een flink voordeel, maar ga je er zelf ook nog eens op vooruit.

Kosteloos aanmelden

Meld je hieronder kosteloos en vrijblijvend aan om je interesse te tonen in ons affiliate programma. Wij nemen contact met je op om kennis te maken en om te beoordelen of je als deelnemer in ons programma past en om de laatste details door te nemen.

Unieke kortingscode

Na het afronden van je aanmelding krijg je van ons een stapel kortingskaarten toegestuurd, met daarop een unieke kortingscode. Aan de hand van deze code kunnen we aanvragen van artiesten terug naar jou herleiden, tegen de tijd dat we met een artiest om de tafel zitten.

Kortingskaart aanbieden

Gebruik de kortingskaarten in gesprek met je klant als je ze een flinke korting gunt op de productie van hun muziekvideo. Vertel daarbij dat ze de kortingskaart mee moeten nemen als ze met ons kennis maken, omdat wij jouw kortingscode weer moeten weten.

Kennismaking met artiest

Met de door jouw doorverwezen artiest maken we een afspraak om bij ons langs te komen, kennis te maken en de details voor hun muziekvideo door te nemen. Aan de hand van dat gesprek doen we een passend voorstel voor de productie van de muziekvideo, waarin de korting wordt opgenomen.

Commissie uitbetalen

Als we een akkoord krijgen op ons voorstel lichten we je daar over in, zodat je weet welke afspraken er zijn gemaakt en de hoogte van het commissiebedrag duidelijk is. Nadat de artiest aan al zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan kunnen we de commissie aan de hand van een factuur aan je uitbetalen.

Verversen van kortingskaarten

Tegen de tijd dat je kortingskaarten bijna verlopen, krijg je van ons verse exemplaren toegestuurd. Mocht je in de tussentijd meer kortingskaarten nodig hebben laat dat dan weten via: affiliate@ikwilookeenvideoclip.nl. Het is overigens niet de bedoeling om met de kaarten wild te gaan lopen flyeren.

Ook bijdragen aan talent?

Gratis aanmelden

Stuur een e-mail aan affiliate@ikwilookeenvideoclip.nl om een aanvraag  om als affiliate in aanmerking te komen in te dienen. Vermeld in je e-mail tenminste de volgende gegevens:
  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Dienstverlening en ervaring in de branch
  • Korte beschrijving van je muzikale netwerk
  • Telefoonnummer
  • Postadres

Omdat het aantal plaatsen in ons affiliate programma beperkt is beoordelen we aan de hand van de gegevens in je aanmelding of je in aanmerking komt als affiliate partner. Alleen volledig ingevulde aanmeldingen worden in behandeling genomen.