Bloodphemy: Annihilation – Achter de schermen bij de opnames

Home / Backstage / Bloodphemy: Annihilation – Achter de schermen bij de opnames

Bloodphemy: Annihilation

Achter de schermen bij de opnames

Al vroeg in de ochtend reden we door de hekken bij de Spullenmannen in Amersfoort voor de shoot met Bloodphemy. Op deze veelzijdige locatie hebben we het leeuwendeel van het concept voor de videoclip kunnen schieten. Naast dat er een prachtige ruimte is die we tot oude huiskamer konden ombouwen beschikte de locatie ook over een klein knus theater, waar we precies genoeg ruimte hadden om de met de band te draaien.

De dag verliep super soepel. De band had het grootste deel van de productie in handen genomen, waardoor wij ons volledig op de opnames konden richten. De jonge acteur die de hoofdrol speelde was een natuurtalent, waardoor we halverwege de shoot al ruim een uur voorliepen op schema. Ondanks dat we in de video het zware onderwerp van huiselijk geweld aansnijden was de sfeer op de set geweldig ontspannen. In alle rust werd er door de acteurs flink op los gemept.

Tussendoor maakte we nog een uitstapje richting de Soesterduinen. Niet om weer een berg zand te filmen, maar om in het rondom gelegd bosgebied een cruciale scene van de videoclip te draaien, waarbij de einden van het verhaal aan elkaar geknoopt werden.

Tijdens de bandshoot merk je dat Bloodphemy bestaat uit allemaal doorgewinterde artiesten. Bam, zonder geneuzel stond de backline klaar. Klik, speakers aan en superstrak spelen. De takes liepen als een trein. De ene na de andere performance werd er moeiteloos uitgeknalt. Tussendoor een peukje en een biertje en dan gelijk weer door. Alle beelden stonden er ook wederom weer in no time op. Na de shoot drie keer knipperen met je ogen en de helpende handen van de band hadden alle stacks en de drumkit alweer ingepakt.

Stay tuned for more…

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

The Clash of the Cover Bands - BENELUX Grand Finale 2016-2017Worden jouw grootste muzikale dromen werkelijkheid?