Bloodphemy: Annihilation – Videobeelden van achter de schermen

Home / Backstage / Bloodphemy: Annihilation – Videobeelden van achter de schermen

Bloodphemy: Annihilation

Videobeelden van achter de schermen bij de opnames

Het is alweer even geleden dat we de eerste foto’s van achter de schermen hebben laten zien van de videoshoot van de death metal band Bloodphemy. Inmiddels kun je ook genieten van de videobeelden van achter de schermen.

Vroeg in de ochtend begonnen we met het uitladen van ónze spullen bij de Spullenmannen in Amersfoort. Letterlijk de meest geboeide (bah-dum-tsshh) locatie waar we tot nog toe gefilmd hebben. (Bekijk het eerste deel van de video maar, dan snap je welke boei we bedoelen.) De hele shoot was tot ver in de puntjes voorbereid. Het overgrote deel van de voorbereidingen en de productie was door Bloodphemy zelf geregeld, waardoor de shoot bijzonder snel en soepel verliep. Zo zie je maar weer dat een goede voorbereiding (zelfs meer dan) het halve werk is. Dankzij de goede voorbereidingen en de getalenteerde acteurs liepen we in no-time al ruim voor op ons strakke draaischema, waardoor er tussendoor zelfs ruim voldoende gelegenheid was om tussendoor een zeer welverdiend, aangenaam koud biertje te nuttigen. Zo lusten we nog wel een paar van deze videoshoots.

Terug van de bossen rondom de Soesterduinen was het tijd om de performance van de band op de gevoelige CMOS chip vast te leggen. Bij terugkomst zagen we duidelijk dat we met een doorgewinterde band te maken hadden. De backline stond al volledig klaar en we konden praktisch gelijk aan de slag. Zo zie je maar weer dat goede roadies die weten wat ze doen onmisbaar zijn voor een band.

We hebben een flink aantal takes gedraaid om de performance van de band er zo dynamisch mogelijk op te kunnen krijgen en iedere keer weer opnieuw speelde deze ervaren mannen weer bijzonder strak. Het is duidelijk dat de mannen van Bloodphemy weten waar ze mee bezig zijn en keer op keer een geweldige performance neer kunnen zetten. Het prachtige eindresultaat mag er dan ook zijn en is voor het overgrote deel aan deze geweldige band te danken!

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Strategieën om jouw muzikale dromen te bereikenKoen Romeijn recommends Sebastiaan Spijker