Cate Rox: Flames – Muziekvideo release

Home / Releases / Cate Rox: Flames – Muziekvideo release

Cate Rox: Flames

Muziekvideo release

Vandaag is de officiële release van de tweede muziekvideo van Cate Rox getiteld “Flames”. Het nummer verschijnt op het debuutalbum “Mind vs. Heart”, welke in maart van dit jaar uit zal komen. Het album vol met pop en rock songs met electro invloeden is reeds via een pre-order bij Into The LimeLight Records verkrijgbaar.

Zangeres Cate Rox had voor de video een paar heldere visuele ideeën, die wij verder hebben aangevuld en tot een samenhangend concept hebben uitgewerkt. Aan de hand van de lyrics vertelt Cate in de video haar een liefdesverhaal hoe zij het vuur in zich maar nauwelijks kan beheersen.

Het overgrote deel van de video is in een dag op locatie in een suite van het Best Western Parkhotel Engelsburg geschoten. Nadat we achtereenvolgens de ruzie-, make up- en bedscènes hadden geschoten hebben we de ruimte tot een ministudio omgebouwd om met Cate de zanglijn op te nemen. Vuur is een belangrijk onderdeel van het concept en omdat we de hotelkamer niet in brand konden steken hebben we voor de special effects later nog elke beelden geschoten, welke we in de composities gebruikt. Meer dan de helft van de shots in deze muziekvideo zijn in de postproductie bewerkt om het vuur te visualiseren.

Het eindresultaat is een prachtige mix van tumult in de relatie tussen twee geliefden die tijdens de video een aantal verrassende wendingen doorgaat.

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

7 dingen die ik leerde van mijn eerste muziekvideoCate Rox - Flames - Fire Elements