Coral Springs: Anxiety – Achter de schermen

Home / Backstage / Coral Springs: Anxiety – Achter de schermen

Coral Springs: Anxiety

Achter de schermen bij de opnames

Dit weekend is er keihard gewerkt aan de volgende muziekvideo “Anxiety” van poppunk band Coral Springs. De band ging er vol voor en de energie spatte in het rond.

Het overgrote deel van de opnames hebben we in een oude koelcel gedaan. Wat was het krap en druk in dat kleine hokje. Zoals je op de foto’s wel kunt zien kregen we er bijna zelf benauwdheidsaanvallen van.

Het duurde even voordat Remy al z’n spullen door het deurtje had gekregen, maar toen eindelijk alles stond kon hij los gaan op de drums. Wat maakt dat toch een hoop lawaai in zo’n kleine ruimte. Na al dat slag geweld waren om de beurt de gitaristen en zangeres aan de beurt om alles te geven. Er is flink tekeer gegaan in die oude koelcel en eerlijk gezegd begon het daar binnen steeds meer naar zweet te ruiken. Het werd ook bloedheet in dat kleine hok en iedereen zweette zich kapot. Het leek op een gegeven moment eerder op een Zweedse sauna dan een koelcel. Daar waren de ventilatoren toch niet helemaal tegenop gewassen.

Gelukkig konden we aansluitend in de middag het tweede deel van de videoclip buiten op een idyllische parkeerplaats net buiten Leiderdorp draaien. Daardoor konden we weer wat opdrogen en een beetje afkoelen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

7 essentiele benodigdheden bij een muziekvideo shootSTEENkoud: Liefde (No Gordon)