Doc’s Northern Invasion 2018: Aftermovie

Home / Releases / Doc’s Northern Invasion 2018: Aftermovie

Doc’s Northern Invasion 2018: Aftermovie

Flinke aardbeving in Groningen

De sfeer zat er al vroeg goed in. Zon, bier en een flinke dosis metal waren de ingrediënten voor deze gezellige zaterdagmiddag in Groningen tijdens Docs Northern Invasion.

Bloodphemy mocht deze keer het spits afbijten en dat deden ze vol overtuiging. We hadden deze Amersfoortse mannen al eerder voor de lens gehad en ook dit keer spatte de energie er weer vanaf. In rap tempo werden ze gevolgd door Dead End, Ceremony en Procreation. Daarna was het de beurt aan Disquiet, wat iedere keer weer opnieuw een band is die de boel goed in gang kan zetten. Ook Sepiroth perste er een energieke show uit en droeg het stokje over aan de charismatische mannen van The Lucifer Principle.

Toen werd het podium vrijgemaakt voor waar het deze dag eigenlijk allemaal ook om te doen was: Toxocara is weer terug. De mannen zetten een stevige show neer. Clemens Kerssies maakte zelfs nog even z’n kruk vrij voor drummer Michiel van der Plicht om ook een nummer mee te roffelen. Na het ophalen van deze oude herinneringen maakte Michiel zich direct klaar om opnieuw het podium te betreden met headliner God Dethroned.

Kortom; een geweldige avond en we kunnen dan ook haast niet wachten op de volgende invasie.

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

SilverDome Legends of Rock Tour 2018Stonerfall 2018: Aftermovie