Eindhoven Metal Meeting 2019: Aftermovie

Home / Releases / Eindhoven Metal Meeting 2019: Aftermovie

Eindhoven Metal Meeting 2019: Aftermovie

Ook dit jaar weer volledig uitverkocht

Ook de elfde editie van Neerlands langst lopende indoor extreme metalfestival was weer volledig uitverkocht. Het was weer beregezellig. Op dag één kwamen er grote namen voor bij. Lucifericon mocht openen in de kleine zaal en werd gevolgd door Asagraum, terwijl The Committee opende in de grote zaal. In rap tempo volgde Tsjunder, Acrostichon, Alcest en Bodyfarm elkaar op. Nocturnal Breed, Bloodbath en The Vision Bleak namen vervolgens het stokje over en maakte de weg vrij voor Sodom. The Ruins of Beverast en Kampfar sloten de avond af. Helaas moesten The Burning Witches hun show cancelen.

Butcher en 1914 openden de tweede dag, waarna Remco voor de tweede keer het podium betrad met Graceless. Darkfall, Spectral Voice, Dictated (ter vervanging van: Hellfire Deathcult), M.O.D. en Hour of Penance warmde de podia verder op voor Dying Fetus en Officium Triste. Na het oorverdovende Haemorrhage was het de beurt aan Candlemass en Mork Gryning om het publiek warm te krijgen voor Paradise Lost. Terwijl Malokarpatan en Undead Prophecies elkaar opvolgde in de kleine zaal sloot Taake het grote podium. Na wat kleine technische problemen ging hekkensluiter Rectal Smegma tot het gaatje. Maar dan ook echt diep tot het gaatje.

Wederom werd er met volle teugen genoten. Volgend jaar weer!

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Bring on the Bloodshed - This Suffering