God Dethroned: Illuminati – Muziekvideo release

Home / Releases / God Dethroned: Illuminati – Muziekvideo release

God Dethroned: Illuminati

Muziekvideo release

Met Illuminati zet God Dethroned na hun Eerste Wereldoorlog trilogie (Passiondale, Under the Sign of the Iron Cross en The World Ablaze) een geheel nieuw concept neer. Het decor van loopgraven wordt ingewisseld voor de mysterieuze en duistere praktijken van de Illuminati. Het blackened death metal geluid is op deze nieuwe plaat nog dieper en zwaarder dan voorheen. Met de muziekvideo van de titeltrack Illuminati spreekt de band tot de verbeelding. In de videoclip vertolkt Henri Sattler de rol van een Grandmaster die met behulp van duistere magie het misbruik in de kerk op brute wijze aan de kaak stelt. Michiel van der Plicht wordt op pad gestuurd om resoluut met de priester af te rekenen.

Ondertussen zijn we flink aan het werk om ook internationaal naam te maken. Aangezien ze in het buitenland niet zo goed Nederlands spreken doen we dat dan ook onder de vlag van METAL.MEDIA.

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Nightqueen - Fuel the FireEindhoven Metal Meeting 2019