Jeroen Wechgelaer (Izegrim) aanbeveling

Home / Aanbeveling / Jeroen Wechgelaer (Izegrim) aanbeveling

Jeroen Wechgelaer (Izegrim) raadt Sebastiaan Spijker aan

“Toen we het eindresultaat kregen, waren we helemaal weggeblazen”

Hi, ik ben Jeroen, van de Nederlandse band Izegrim en vrij recent hebben we een videoclip opgenomen met Sebastiaan Spijker. Ik denk dat ik hem nu al een paar jaar ken. Hij werkt ook voor ons management, genaamd District-19 en hij doet wat promotievideo’s voor hen en ik ken hem ook van geweldige Nederlandse bands als Sinister en For I Am King. We moesten in december spelen op de Eindhoven Metal Meeting 2018. Een vrij groot festival, prestigieus festival. Uitverkocht! In Nederland. En de perfecte plek om een ​​live video vast te leggen. Dus, wie heb ik gebeld? Je raad het al: Sebastiaan!

We spraken telefonisch over onze plannen en ik had echt het idee om de band zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, dus hij heeft zich de hele dag bij ons gevoegd, opnames gemaakt zowel op het podium als backstage en … nou, hij gedroeg zich als een extra bandlid. Ik had niet eens door dat hij er was, ik merkte niet dat hij aan het filmen was, dus de samenwerking was perfect. En toen we eindelijk … nee, toen we het eindresultaat kregen (Haha, niet “eindelijk,” omdat we heel snel al het resultaat kregen.) Toen we het eindresultaat kregen, waren we helemaal weggeblazen. Ik bedoel: de montage was perfect en hij legde onze energie en de hele atmosfeer vast. Geweldig! Dus, als je iemand nodig hebt voor je gescripte of niet-gescripte videoclip, dan is hij jouw man! Sebastiaan, bedankt bro!

Izegrim: Retraumatized
Biertje pakken om te sparren over ideeën voor je volgende videoclip?

Kom een biertje met ons drinken!

Wil je een keer over je eigen ideeën sparren? Kom gezellig met ons een biertje pakken! Stuur ons een e-mail met je ideeën, dan kunnen we samen kijken hoe we je plannen nog scherper kunnen maken.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Aaron Oostdijk (Resurrect Tomorrow) raadt Sebastiaan Spijker aanResurrect Tomrrow: At The End - Visueal effects breakdown