Koen Romeijn aanbeveling

Home / Aanbeveling / Koen Romeijn aanbeveling

Koen Romeijn raadt Sebastiaan Spijker aan

Net als de vorige keer heeft hij geweldig werk geleverd

Hallo daar … Dit is Koen Romeijn. Een tijdje geleden werkte ik met Sebastiaan aan een videoclip van mijn band waar ik toen in speelde: Apophys, een Death Metalband. We hebben de video met Sebastiaan Spijker gemaakt en het was heel fijn om met hem samen te werken en het was een goede ervaring. Vandaag werkte ik samen met een vriend en collega-auteur aan een nieuw project, waar ik nu nog niet al te veel over zeggen, maar het wordt echt gaaf en daarvoor hadden we een promotievideo nodig. De eerste naam die mij bij mij opkwam was dan ook Sebastiaan Spijker, vanwege mijn goede ervaringen. Dus hebben we contact met hem opgenomen en net als de vorige keer heeft hij geweldig werk geleverd en ik kijk uit naar verdere samenwerkingen in de toekomst. En, ik kan hem iedereen aanraden die een videoclip nodig heeft, of wat beeldmateriaal dat bewerkt moet worden of wat dan ook, hij is de man om naar toe te gaan!

Apophys: Red Planet
Biertje pakken om te sparren over ideeën voor je volgende videoclip?

Kom een biertje met ons drinken!

Wil je een keer over je eigen ideeën sparren? Kom gezellig met ons een biertje pakken! Stuur ons een e-mail met je ideeën, dan kunnen we samen kijken hoe we je plannen nog scherper kunnen maken.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Bloodphemy - Annihilation (Behind the Scenes)Sinister: Neurophobic - Visual Effects Breakdown