Resurrect Tomorrow: At The End – Muziekvideo release

Home / Releases / Resurrect Tomorrow: At The End – Muziekvideo release

Resurrect Tomorrow: At The End

Muziekvideo release

Ooit ergens wakker geworden, waarvan je niet helemaal weet hoe je daar gekomen bent? Dat overkomt de protagonist in de At The End van Resurrect Tomorrow. Terwijl hij langzaam bijkomt realiseert hij zich echter dat hij zijn onvermijdelijke dood snel tegemoet valt. Hoe is hij hier gekomen? Is dit allemaal een gewoon een slechte droom?

Eerder regisseerde we voor Resurrect Tomorrow al de muziekvideo Slaver’s Crown. In At The End hebben we de productie flink opgeschroefd. Aansluitend bij het concept van de videoclip hebben we de bandbeelden onder een enorme Boeing 747 gedraaid. We hebben alle registers open getrokken om van At The End de meest vette concept videoclip te maken.

Check de video At The End van Resurrect Tomorrow op YouTube. Deel de clip online en laat weten wat je ervan vindt. Wil je met jouw band ook zo’n vette muziekvideo hebben? Kom langs om een biertje te pakken en over je plannen te sparren.

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Loudnoise 20th Aniversary (Aftermovie)