Resurrect Tomorrow: At The End – Videobeelden van achter de schermen

Home / Backstage / Resurrect Tomorrow: At The End – Videobeelden van achter de schermen

Resurrect Tomorrow: At The End

Videobeelden van achter de schermen

Kijk mee achter de schermen bij de shoot van At The End van Resurrect Tomorrow onder een Boeing 747. De grootste uitdaging van deze videoshoot was het vinden van een vliegtuig in het formaat dat wij zochten. In het Aviodrome stond zo’n ding en konden we perfect onze gang gaan. Onder de juiste hoek bleef het pretpark deel goed buiten beeld, zodat we de illusie dat de band onder een operationeel toestel stond konden wekken.

Volgens de weersverwachting was het in eerste instantie een droge dag, maar op den duur begon het toch te miezeren. Aanvankelijk viel de regen wel mee, maar zo’n Boeing heeft een aardig vleugeloppervlak en al dat water stroomde precies naar onze “droge” plek, waardoor we toch de drumkit wat moesten verplaatsen en de rest van de apparatuur tactisch naast de lekgoten hebben geschoven. Wonderwel startte de aggregaat zowaar in één keer, in tegenstelling tot de vorige keer. (Hij kan het dus wel.) Toen de band eenmaal warm gespeeld was konden we gesystematiseerd los gaan met de opnames, waardoor het er in no time op stond en we ruim op tijd alles weer in konden pakken. (Uiteraard nadat we nog een goede bui over ons heen hadden gekregen.)

Daarna was het op naar de groene studio. Oude vliegtuigstoel neer en bladblazers erop. Onder de juiste camerahoek met wat draaiende bewegingen van de stoel kwam het concept van de video langzamerhand tot leven. Nauwgezet hielden we uiteraard een shotlist bij, waarin de tuimeling en stand van de stoel werd bijgehouden en of we boven, in of inmiddels onder het wolkendek waren beland, zodat we daar de belichting op aan konden passen. Het concept van de video werd afgetopt met wat live action POV geweld van de middelste plank.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Izegrim: RetraumatizedDevi Hisgen (Cthuluminati) raadt Sebastiaan Spijker aan