Resurrect Tomorrow: Slaver’s Crown – Achter de schermen bij de opnames

Home / Backstage / Resurrect Tomorrow: Slaver’s Crown – Achter de schermen bij de opnames

Resurrect Tomorrow: Slaver’s Crown

Achter de schermen bij de opnames

Dit keer mochten we naar een geweldige locatie in het havengebied van Rotterdam om de bandshoot te filmen van Resurrect Tomorrow. Op een grote parkeerplaats met een grote loods op de achtergrond was de band al bezig de backline neer te zetten. Stephan de Regt had z’n drumstel al bijna klaarstaan. Na wat gerommel aan de aggregaat was er ook stroom en konden we beginnen met een knallende bandshoot. 

Halverwege de shoot kom je er toch wel achter, hoe belangrijk het is om overal op voorbereid te zijn. Midden in de shoot was er een regenwolk die besloot dat het tijd was voor wat verkoeling. Aangezien de apparatuur daar niet zo van houdt, was het slim dat de band een paar dekzeiltjes hadden meegenomen waarmee alles afgedekt kon worden, tot de bui weer voorbij was. Gelukkig duurde de regen niet lang. Sterker nog: Tegen de tijd dat alles netjes was afgedekt en vastgeplakt, stopte het al met regenen en konden we weer verder.

Na de regen werden er regelmatig mensen door de muziek betoverd en gelokt. Kinderen, bewakers, havenmedewerkers en vrouwen, allemaal konden ze het niet weerstaan om even te kijken wat voor gave band er aan het optreden was, daar op de parkeerplaats. De band knalde letterlijk de kade over en in combinatie met de sfeer van het nummer, maakte de loods op de achtergrond het plaatje helemaal af.

Binnenkort gaan we het tweede gedeelte opnemen voor de video van Slaver’s Crown. Dat zal ongetwijfeld weer een mooie shoot worden, de heren van Resurrect Tomorrow laten in ieder geval niets aan het toeval over en hebben zich laten zien als een band die er vol voor gaat!

Stay tuned for more…

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Stel jezelf professioneel opSTEENkoud: Sociaal Mediaal