Resurrect Tomorrow: Slaver’s Crown – Muziekvideo release

Home / Releases / Resurrect Tomorrow: Slaver’s Crown – Muziekvideo release

Resurrect Tomorrow: Slaver’s Crown

Muziekvideo release

Daar is ie dan! De lang verwachtte muziekvideo Slaver’s Crown van de snoeiharde band Resurrect Tomorrow ligt nu in de schappen. Je hebt al kunnen kijken naar de beelden achter de schermen, maar nu is dan ook het eindresultaat gereed. Bekijk m nu hij nog vers is en deel de videoclip met je vrienden om daarmee deze dynamische band ook bij jou in de buurt bekend te maken. Check ‘m… deel ‘m… en help mee Nederland en ver daar buiten bekend te maken met deze keihard knallende band. In deze no-nonsense performance video zie je hoe de mannen van Resurrect Tomorrow zelfs buiten het dak eraf weten te spelen.

Eerder tourde de mannen al door America en met het album The Wolf gooien ze hoge ogen. Zorg er dan voor dat je het album The Wolf ook in je Spotify playlist zet en de Facebook pagina van de mannen in de gaten houdt om te zien welke tent ze bij jou in de buurt kapot gaan spelen. Want dát kunnen ze!

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Dress Up Town - Prince CharmingKevin Quilligan recommends Sebastiaan Spijker