The Hague Metal Fest 2019: Aftermovie

Home / Releases / The Hague Metal Fest 2019: Aftermovie

The Hague Metal Fest 2019: Aftermovie

Deze tweede editie is nog heftiger

Internationale metal galmde keihard door de beide zalen van het Paard in deze tweede editie van The Hague Metalfest. Den Haag is duidelijk een knallend evenement rijker. We kijken nu dan ook al uit naar volgend jaar!

De line-up van dit jaar loog er dan ook niet om. In de kleine zaal trapte Anger Machine bruut af, waarna Magnacult het stokje overnam in de grote zaal. De programmering in de twee zalen volgde elkaar heerlijk op, waardoor je alle bands volledig mee kon pakken en tussendoor nog tijd had voor een biertje. De kleine zaal werd omgebouwd voor Tortharry, waarna Bleeding Gods veruit de meest brute show weggaf op het grote podium. Ook bij onze zuiderburen van Carnation barste de kleine zaal bijna uit z’n voegen van het muzikale geweld. Noctem en Ultra-Violence volgende snel op, gevolgd door Ingested op de main stage. Jungle Rot was de hekkensluiter in de kleine zaal, waarna mannen van Betraying The Martyrs uit Parijs de avond met een flink potje metalcore afsloten.

Like ons op Facebook

Geen moment van ons missen?

Regelmatig posten we updates van waar we mee bezig zijn. Like ons op Facebook en mis niets! Vergeet ook niet de andere bandleden over ons te vertellen.

Help ons om meer Rock- en Metalmuzikanten te bereiken en deel dit artikel met jouw vrienden.

Related Posts

Geef commentaar

Wat moet je weten als je met je band op de set staat?Nightqueen: Seduce Me