Worden jouw grootste dromen werkelijkheid?

Home / Artikel / Worden jouw grootste dromen werkelijkheid?

Worden jouw grootste dromen werkelijkheid?

Dit zijn de dingen waar jij van droomt met je band

Je moet dromen om iets te kunnen bereiken. Als je geen doelen stelt met je band, dan dool je maar een beetje in het rond. Dit zijn de grootste dromen.

Spelen op de grote podia

Veruit de grootste droom die je hebt is om op een van de grote festivals te staan. Graspop, Dynamo, Roadburn, Lowlands, noem maar op. Jij bent er al helemaal klaar voor. Jij hopt met je band van het ene naar het andere festival en deelt podia met de groten der aarde. Je ziet jezelf ook de grote zalen als de 013 of Paradiso al helemaal plat spelen. Uitverkocht. Allemaal voor jou! Organisatoren staan in de rij om jou te kunnen boeken en je telefoon staat rood-gloeiend.

Inkomen halen uit muziek

Het geld stroomt binnen, van alle kanten. Je albums vliegen als warme broodjes over de toonbank en je merchandise is niet aan te slepen. Je gage is through-the-roof en elke keer weer staat alles wat je in die bizarre Contract rider hebt gezet backstage toch weer klaar. Yes, alles waar je jaren voor hebt geknokt is nu werkelijkheid en je kunt riant leven van je muziek. Elke gig is uitverkocht en het geld klotst teen de plinten op.

Groter publiek bereiken

Eindelijk ben je bij het grote publiek bekend. Niet alleen binnen Nederland, maar ook in Europa en ver daar buiten. Wereldwijd ben je headliner op grote festivals en speel je niet alleen meer voor je familie. In de scene ben je overal bekend en draagt zo’n beetje iedereen jou shirts. Elk podium waar je staat kun je de achterste rij mensen niet zien. Te ver weg. Vet. bands staan inmiddels te trappelen om in jóuw voorprogramma te kunnen spelen.

Jouw boodschap kunnen verspreiden

Het grote publiek kan nu ook eindelijk jouw boodschap horen. Met jouw lyrics zet je een menigte in beweging en inspireer je mensen. Het publiek gaat echt helemaal los als jij op het poidum staat en geniet zichtbaar van jouw muziek. Elk album is er weer een om trots op te zijn en wordt groots door je fans ontvangen.

Internationale tour

Niet alleen tour je door Europa, maar je doet elk continent in de wereld aan. Je maakt zelfs plannen om ook in Antarctica te spelen en je te voegen in het korte rijtje bands dat écht overal in de wereld heeft gespeeld. Elke tou is ook keer op keer weer uitverkocht. Overal in de wereld waar je komt wordt je herkend en staan de fans je al bij het vliegveld op te wachten.

Regelmatig optreden

Spelen is letterlijk je lust en je leven geworden. Je speelt regelmatig de ene na de andere zaal of festivalterrein plat. Je chilt backstage met de groten der aarde en hopt van het ene optreden naar het andere. Elk optreden is weer een fantastische show en de fans zijn steeds uitzinnig.

Albums opnemen

Om de zoveel jaar trek je je terug in een van de beste studio’s om weer een fantastisch album op te nemen. Deze wordt ook direct platina in alle continenten van de wereld. De eerste week als je album gedropt wordt is het al uitverkocht. Zelfs de vinyl persen draaien overuren om aan de vraag te kunnen voldoen.

Een hit scoren

Je scoort met je band de ene na de andere hit en schiet keer op keer weer door naar de hogere regionen van de hitparades waar je jaren blijft staan. Door die hit wordt je overal gevraagd om te spelen en gaat er geen TV-reclame voorbij of je evergreen komt weer langs. Ka-Ching.

Meer bekendheid in de media

Door al die hits trek je enorm de aandacht en je wordt continue op de radio gedraaid. Je zit regelmatig in talkshows en wordt vaak geplugd op TV. De betere whiskey-labels vragen je om voor het op de poster te poseren.

Foto/videomateriaal

Het budget voor je muziekvideo’s is torenhoog en elke productie is weer een blockbuster. Je hebt foto- en videoshoots op de meest bizarre plekken en komt op plaatsen waar een normale sterveling niet kan komen.

Getekend bij triple-A label

Je bent getekend bij een van de triple-A labels en hebt een fantastische distributiedeal. Jouw albums liggen in alle schappen, zijn overal in de wereld verkrijgbaar en zijn niet aan te slepen. Jouw verkoopcijfers laten die van rivaliserende artiesten sterk verbleken.

Support act zijn

Vroeger droomde je ervan om support act te zijn voor een grote band. Nu dromen die bands om in jouw voorprogramma’s te kunnen verschijnen. Wie had dat ooit gedacht, dat jij nu met de scepter zwaait?

Stappen zetten

Blijven dit voor jou allemaal dromen, of ga je stappen zetten om deze dichterbij te laten komen?

Zet een stap dichter bij je dromen.

Nee, jij trekt volle zalen!

“NEE, JIJ TREKT VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Download direct het gratis E-book.

Related Posts

Geef commentaar

Bloodphemy: Annihilation - Achter de schermen videoshoot muziekvideoBloodphemy: Annihilation