Boost Your Gigs

Double your ticket and merchandise sales

  • Ben je het zat dat er niet genoeg mensen bij je optredens komen kijken?
  • Ben je er klaar mee dat je elke keer weer met een volle doos merchandise terug naar huis gaat?
  • Vind je ook dat je meer albums zou moeten verkopen?

Dan is Boost Your Gigs echt iets voor jou. In deze unieke serie GRATIS promotievideo’s (t.w.v.: €1250) sta jij in de spotlights en laat je je fans weten waar en wanneer je optreedt en wat je te koop hebt.

Hoe werkt het?

We hebben het zo simpel mogelijk voor je gemaakt. Je nodigt een paar vrienden uit, we prikken een datum voor de opnames, je bereid een lijst met gigs voor, we komen langs om te filmen, je krijgt de promo’s opgestuurd zodat je ze zelf kan publiceren en je de komende tijd flink wat materiaal hebt om te blijven delen, zodat jij met je band continu onder de aandacht blijft.

Vrienden uitnodigen

Nodig minstens twee andere bands uit om tegelijkertijd promo’s op te komen nemen. Dat geeft je gelijk ook een geweldige mogelijkheid om te netwerken.

Datum prikken

We plannen samen een dag waarop we de promo’s gaan opnemen. ’s Avonds of in een weekend is ook mogelijk. No problemo. Net wanneer het jou het beste uitkomt.

Lijst gigs voorbereiden

Bereid je goed voor door een lijst te maken van de gigs die je het komende half jaar gepland hebt staan, zodat we achter elkaar voor elk van je gigs een serie promo’s kunnen opnemen.

Wij komen filmen

Wij komen langs in je oefenruimte en nemen alles mee wat we nodig hebben. Je betaald alleen voor de benzine. Die kun je trouwens ook weer delen met de vrienden die je uitnodigt.

Promo's publiceren

Na de opnames krijg je de videobestanden van alle promo’s digitaal opgestuurd, zodat je die via je social media kanalen kan delen en kan inplannen. Lekker makkelijk.

Blijven delen

Vergeet niet om je posts ook te blijven delen in de verschillende muziekgroepen waar je lid van bent. Vraag vooral ook aan de lezer om te reageren op je post als ze naar je gig komen.

GRATIS promo’s opnemen?

Voorbeelden

Bonus