Gratis muziekvideo

Grijp die kans om je videoclip volledig gratis produceren

  • Heb je moeite om budget bij elkaar te krijgen voor de productie van jouw muziekvideo?
  • Ben je er klaar mee dat een episch vette video jou klauwen met geld kost?
  • Vind je dat je ook een gigantische steun in je rug kan gebruiken?

Schrijf je dan nu direct in om jaarlijks kans te maken om je muziekvideo geheel gratis door ons te laten produceren. Dan bedoelen we niet zomaar een clip, maar echt een complete muziekvideo met een concept speciaal voor jou geproduceerd, met alles erop en eraan.

Hoe werkt het?

We hebben een Patreon-pagina waarop mensen die de rock en metal een warm hart toedragen ons steunen met een maandelijkse bijdrage. Daarmee kunnen we niet alleen de kosten voor de productie voor jouw muziekvideo laag houden. Tevens kunnen we met elke 1000 dollar die we maandelijks ontvangen jaarlijks zelfs een volledige muziekvideo financieren. De productie van deze muziekvideo wordt dus betaald door fans van ons werk.

Kosteloos inschrijven

Schrijf je hieronder kosteloos en vrijblijvend in op de lijst als je geïnteresseerd bent in een voor jou gratis geproduceerde muziekvideo. Zolang je op de lijst staat blijf je op de hoogte en maak je elke ronde opnieuw kans.

Blijf op de hoogte

Via onze nieuwsbrief informeren we je regelmatig over de voortgang van de maandelijkse ondersteuning op Patreon en wanneer we verwachten de eerstvolgende muziekvideo kunnen gaan produceren.

Pitch voorbereiden

Als het zo ver is zullen we je vragen om een korte video-pitch te maken waarin jij jezelf voorstelt en wat je plannen zijn voor je muziekvideo. Dat kun je dan ook zo écht spannend maken als je wilt.

Patrons stemmen

Wij leggen jouw video pitch samen met de aanmeldingen van anderen voor aan onze backers op Patreon, zodat zij naar rato kunnen stemmen voor welke band we de gratis muziekvideo gaan produceren.

Direct van start

Als je bij de stemronde als winnaar uit de bus komt, dan kunnen we direct al van start met de productie van jouw muziekvideo! Val je net buiten de boot, dan doe je automatische weer mee met de volgende ronde.

Blijven delen

Zorg dan ook dat je continue blijft werken aan je online zichtbaarheid en raad onze Patreon-pagina aan bij je vrienden en familie, om daarmee jouw kans op die gratis muziekvideo aanzienlijk te vergroten.

Ook bijdragen aan talent?

Gratis aanmelden

Maak gebruik van onderstaand aanmeldformulier om jaarlijks kans te maken op de productie van een gratis muziekvideo:

Aanmelding is geheel gratis en vrijblijvend. Zolang je op de lijst blijft staan maak je elke ronde opnieuw kans op de gratis productie van een muziekvideo speciaal voor jou en je band. Laat ook al je vrienden weten dat je je hebt aangemeld!