Met de productie van betaalbare rock en metal muziekvideo’s helpen wij ambitieuze Nederlandse artiesten en professionals om grotere podia te bereiken en groot te groeien in de muziekindustrie.

Wij geloven dat rock en metal in Nederland groot kan worden worden en daar doen we dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Wij helpen ambitieuze bands een serieuze doorbraak te maken en helpen hun zich goed te profileren en daarmee in de kijker te spelen. Daarom hebben wij ons gestort op de productie van epische muziekvideo’s tegen een haalbaar tarief, specifiek voor rock- en metalbands. Daarmee wordt het  als band mogelijk om flink aan je publiciteit te werken, zodat jij jezelf en je band op de kaart kan zetten. Je kunt je met je video gemakkelijk voorstellen aan het grote publiek. De zalen hebben een mooi promotiemiddel om te delen op hun website, tegelijkertijd kunnen je fans zich helemaal gek sharen op sociale media terwijl de platenlabels regelmatig jouw video voorbij zien komen. Daarmee helpen wij jou om te groeien en door te breken met je muziek.

De afgelopen tijd hebben we aardig wat ervaring opgebouwd en staat ons werk op kanalen van onder andere Nuclear Blast, Metal Blade Records en Massacre Records. We zijn vooral trots dat onze video’s al honderd duizenden keren zijn bekeken, veel reacties hebben ontlokt en dat de bands die we geholpen hebben echt zijn gegroeid en inmiddels wereldwijd op tournee gaan.

Over Sebastiaan Spijker

Onder leiding van Sebastiaan Spijker hebben we de afgelopen decennia flink aan de weg getimmerd. Sebastiaan is een echte rock- en metal-fan in hart en nieren en begrijpt daarom dan ook dondergoed wat er allemaal bij komt kijken om een goede muziekvideo te produceren voor een rock- of metalband.

Met zijn mastergraad in de kunst en zijn jarenlange ervaring is Sebastiaan Spijker de aangewezen persoon om jouw muziekvideo tot leven te laten komen. Als geen ander is hij in staat om jouw artist-statement te visualiseren en to de meest brute videoclip te maken. Sebastiaan begrijpt heel goed hoe je het concept en gedachtegoed achter jouw muziek visueel moet maken en tot een dynamische videoclip te vertalen.

Kom langs om een biertje te pakken, kennis te maken en over je plannen te sparren. Luister ondertussen hieronder naar wat anderen over Sebastiaan te vertellen hebben.

Ook bijdragen aan talent?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.