Doc’s Northern Invasion 2018

Home / / Doc’s Northern Invasion 2018

Doc’s Northern Invasion 2018

De sfeer zat er al vroeg goed in. Zon, bier en een flinke dosis metal waren de ingrediënten voor deze gezellige zaterdagmiddag in Groningen tijdens Doc’s Northern Invasion, met headliners God Dethroned en Toxocara. Verder betraden The Lucifer Principle, Sepiroth, Disquiet, Procreation, Ceremony, Dead End en Bloodphemy het podium.

Klant

Doc Holiday Metal Producties

Ready to rock?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.