God Dethroned: Book of Lies

Home / / / God Dethroned: Book of Lies

God Dethroned: Book of Lies

De release van het album Illuminati gaat gepaard met de derde video uit het drieluik Illuminatie, Spirit of Beelzebub en Book of Lies. De laatste video van God Dethroned in deze reeks schets wat er vooraf ging aan de gebeurtenissen van Spirit of Beelzebub. Er worden behoorlijk kritieke kanttekeningen geplaatst en Bijbelse teksten gaan letterlijk in rook op.

Klant

God Dethroned

Ready to rock?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.