God Dethroned: Spirit of Beelzebub

Home / / / God Dethroned: Spirit of Beelzebub

God Dethroned: Spirit of Beelzebub

De release van het album Illuminati wordt aangekondigd met de release van Spirit of Beelzebub. Het tempo gaat flink omhoog in deze prequel van de track Illuminati. Je wordt als kijker direct in het diepe gegooid en ontdekt meer over de duistere magie waar de Grandmaster zich in verdiept. Het verhaal van Spirit of Beelzebub speelt zich af ruim voordat de ontwikkelingen van de videoclip van Illuminati zich ontvouwen.

Klant

God Dethroned

Ready to rock?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.