Legends of Rock Wetteling 2018: Aftermovie

Home / / Legends of Rock Wetteling 2018: Aftermovie

Legends of Rock Wetteling 2018: Aftermovie

De legendarische Legends of Rock festival caravan trekt een flink spoor door Nederland. Met geweldige tributes als For Evigt, Deep Purple, Queen, Van Halen, Muse, Iron Maiden en Guns N’ Roses kolkte sporthal De Wetteling spatte de energie van het podium af. Van dit festival produceerde we de aftermovie welke tevens dient als promotie video voor komende feesten.

Klant

Artists & Bands

Ready to rock?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.