The Hague Metal Fest 2018

Home / / The Hague Metal Fest 2018

The Hague Metal Fest 2018

Zaterdag 28 april vond in de kleine zaal van Het Paard in Den Haag de eerste editie van The Hague Metal Fest plaats.  Duidelijk was dat de metalscene bij het Haagse metal publiek nog volop leeft. De line up van deze Haagse avond van vermaak bestond uit Gorefunest, Modus Operandi, Human Vivisection, Astarot, Apophys, The Modern Age Slavery, Human Error, Bodyfarm.

Klant

Paard

Ready to rock?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.