Bekijk onze showreel

Wij geloven dat rock en metal in Nederland groot kan worden worden en daar doen we dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Wij helpen ambitieuze bands een serieuze doorbraak te maken en helpen hun zich goed te profileren en daarmee in de kijker te spelen. Ons werk staat op kanalen van onder andere Nuclear Blast, Metal Blade Records en Massacre Records.

Ook bijdragen aan talent?

“NEE, JIJ TREKT
VOLLE ZALEN!”

DE 7 BELANGRIJKSTE STAPPEN OM JOUW PLATENDEAL BINNEN TE SLEPEN

Geld verdienen met je muziek is moeilijk. Heel moeilijk. Je cd’s klinken retestrak en je hebt bergen aan materiaal klaar liggen om op te nemen.

In no-time spit je de meest brute riffs, maar vreemd genoeg lukt het je alleen niet om je muziek aan de man te brengen en bij een label getekend te worden, waardoor het allemaal toch zo langzamerhand een vrij dure hobby aan het worden is. Dat is niet waar je vroeger van gedroomd hebt.

Als jij niemand in beweging kan krijgen, dan zal een label ook niet snel in je geïnteresseerd zijn. Wil jij weten hoe je stappen kan zetten om meer mensen naar de zalen te trekken? Vul hieronder je E-mailadres in, dan sturen wij je het e-book direct naar je toe.